tisdag 11 mars 2014

Chokladmousse

Tänkte att det var dags att ge er receptet på den där fantastiskt goda chokladmoussen jag gjorde i lördags. (Nästan lika god som min favorit - tobleronemousse.)
Precis som med avokadomoussen gjorde jag dubbelsats i snapsglas, blev 20 snapsglas, men ni får originalreceptet.

Chokladmousse, 2 portioner
Recept lånat av The Iron You
1,75dl sojamjölk
1 liten frusen banan (ta av skal, dela i småbitar, släng ner i en påse och ner i frysen någon timme)
2 msk kakao
2 msk chiafrön

Mixa först sojamjölken tillsammans med bananen tills det inte är några klumpar. Tillsätt kakaon och chiafröna och mixa tills det är lent och krämigt.
Portionerna upp och ställ i kylen minst 30 min innan servering. Vi hade lite jordgubbar till, men den är grymt god som den är oxå. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar