söndag 23 december 2012

Dukning

Varför jag tycker det är så viktigt med fin dukning är kanske inte så konstigt när man känner min mor. Igår hade hon, som vanligt, dukat väldigt fint. Så jag ville gärna dela med mig av hur det blir. 

Igår hade vi ingen bordsplacering. Men en rolig idé annars är att slå in något litet och använda det som bordsplacering
Vem har sagt att blommorna måste stå upp?


Både ljusstakarna och bottnarna till snapsglasen har fått ny färg



Snacks, upplagda på en klinkersplatta. Varför göra det mer avancerat än så?



Välkomstbordet

Glöggsangrian, som ni fick recept på i förra inlägget
På välkomstbordet hade mamma lite blandat. Ostar. Baconinlindade dadlar som fått åka i ugnen en runda, väldigt gott även om man inte gillar dadlar. Laxrullar, Philadelphia med pepparrotssmak blandat med lax och lite grädde på tunnbröd som rullas ihop och skärs upp. Pepparkakor och kex.

Brukar ni bjuda på välkomstsnacks? Vad i så fall?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar