torsdag 3 januari 2013

Julklappar

Att jag gillar dukning och inredning kommer ju helt klart från mor min. 
Julklapparna i år gillade jag hela högen. Massa fina saker och mycket som jag önskat mig. 

En "Keep Calm" tavla, denna med budskapet "& bake cakes". Passar väl hyfsat bra in på mig?  Syrran fick "& drink wine". =P
Två fina Mynte-skålar från Ib Laursen.
En Bourgie lampa från Kartell. Velat ha den i en evighet och har även Fly från Kartell, den hänger dock i lillebrors rum då man inte får byta taklamporna i dessa studentlägenheterna.
Jättefina påslakanset, väl behövda.
En grymt fin väska från syrran. Hon har två större kistor med flaggan på som jag varit avundsjuk på länge. Min obession med amerikanska flaggan är ingen hemlighet och anledningen bakom de två fina kuddarna med flaggan som jag fick för två år sedan. =)
En superfin matta från Pappelina att ha i hallen. Passar hur bra som helst in där.

Ser att väldigt mycket benämndes som fint i någon form, men allt var ju det och jag gillar allting väldigt mycket. Fick även två fina koppar och chokladte av min moster. En handmix. En dammsugare av farmor och farfar. Ett superfint Efva Attling halsband av mina gudföräldrar. Kökshandduk med matchande servetter. Pernilla Wahlgrens senaste kokbok. En smetfördelare som jag skrev om i önskelisteinlägget av min farbrors familj. Presentkort på Emporia av mina chefer. En glittrig döskalle, hade en i silver sedan innan och fick en till i svart. En rosa pajform, så nu kan jag äntligen göra den där pajen med lemon curd och hallonmaräng från Leilas kokbok som jag velat göra väldigt länge!
Det känns som att jag missat något. Men är himlans glad för att jag fick. =)

Vad fick ni för något roligt i julklapp?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar