Vispa först ägg + socker riktigt fluffigt, typ 5-10min. Vänd sedan försiktigt ner vetemjöl och bakpulver. Vispa inte, utan bara vänd ner försiktigt.
Jag gjorde två såna här formar med botten och sen frös jag in dem. De är mycket lättare att skära när de är frusna. Bottnarna kan ligga frusna länge.
Nu börjar de roliga! Jag delade an av bottnarna i två delar först så att jag fick två rektanglar istället för en kvadrat. Sen delade jag ena rektangeln i två "lager".
Tryckte ut gå cirklar i den sista kvadraten, delade den i två lager. Använde en skål för att få en fin rund form, använde samma för att göra små "hål" så att se passade perfekt in. Sen rundade jag "toppen".
Sen täckte jag först med den ljusa smörkrämen i ett tunt lager över hela tårtan. Ställde den i kylen över natten.
Sen bredde jag på ett tjockare lager av den ljusa på hela, förutom toppen. Sen färgade jag smörkrämen lite mörkare och hade det på toppen. Det pyttelilla som var kvar färgade jag svart och gjorde, ja ni ser.
Gjorde sen en extra sats smörkräm som jag inte färgade, vad det användes till ser ni ju. Haha.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar